ONLINE: afsluttende temadag for projekt Datademokrati

Vi ramte desværre ved siden af med én dag, så temadagen vil foregå som en live udsendelse fra Store sal på Dokk1.

Big data, åbne data, realtids data – der produceres og indsamles data omkring og om os hele tiden! Som biblioteker bør vi understøtte borgerne i at blive kritiske forbrugere og brugere af data – datakompetence. Udover viden om hvilke data der indsamles, kræver det også forståelse for, hvordan data behandles, analyseres og visualiseres. Forskellige oplægsholdere vil gøre dig klogere på dataanalyse, kunstig intelligens og IoT og hvad vi kan bruge al den data til. Du kan høre oplæg med journalist Lasse Hjorth Madsen, kunstner Andreas Refsgaard og solutions architect Jakob Fredslund. Du kan også blive lidt klogere på hvad projektet Datademokrati har høstet af erfaringer i at arbejde med datakomptence på biblioteket.  

Dato og sted
20. maj 2021
Liveudsendelse fra:
Dokk1, Store sal
Hack Kampmanns plads 2,
8000 Aarhus C
Link til begivenheden bliver sendt senere gennem billetsystemet

Program
Billetter (gratis)

Covid-19Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i arrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig.

Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.


Projekt Data demokrati og temadagen er støttet af Slots- og Kulturstyrelsens udviklingspulje for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre.